miércoles, 26 de octubre de 2011

A PARTIR DEL 1 DE ENERO DE 2012 TODOS LOS MANGAS EN CATALÁN SE VENDERÁN AL MISMO PRECIO QUE EN CASTELLANO

A partir del 1 de enero de 2012, todos los mangas en catalán equipararán su precio a las ediciones en castellano. Hemos iniciado una nueva etapa en Glénat España, y nuestro intento de crear un nuevo mercado ya nos ha costado bastantes sacrificios y problemas. 
No pondremos en peligro el futuro de la editorial. 
A partir de ahora el mercado decidirá. 
Y si no hay público suficiente en catalán, las colecciones se cancelarán. 
 Al mismo tiempo estamos negociando la edición de "Yawara" y "Fushigi Yugi Integral" en castellano. Si las logramos, se publicarán a un precio menor del habitual ya que al tener los materiales su coste será menor.

10 comentarios:

B.DAC dijo...

Jo ja soc feliç amb Cinturo Negre 50 centims no hem preocupen

Anónimo dijo...

¿Los mangas ya editados también cambiarán de precio?

Moroboshi dijo...

El preu del manga en català, per a mi, no era l'al·licient. Sí l'idioma.

No em preocupa l'augment de preu (m'afanyaré a comprar els volums que em falten abans del canvi d'any, però, o bé tiraré de segona mà si arriba 2012 i no he pogut), però sí les insinuacions que es deriven de "si no funcionen, es cancel·laran".

Actualment només dues col·leccions estan en marxa, i a 12 números d'acabar Cinturó Negre em sembla que esteu insinuant que Naruto penja d'un fil. És així?

Ara, si bé el preu en català era inferior perquè ja es comptava amb els materials en castellà, i es farà el mateix en cas de publicar Cinturó Negre i Fushigi Yûgi kanzenban en castellà... per què l'equiparació de preus? És contradictori, no?

Gargotaire dijo...

Ostres, i jo que me la comprava alegre de pensar que a diferència de Planeta no deixeu els lectors penjats a mitja col·lecció i que segur que l'acabaria tenint tota...

Quina putada...

Llop Segarrenc dijo...

A mi personalment no em fa res aquesta pujada de preus, esperant que això faciliti la continuïtat de les sèries, i no es deixin les coses a mitges. En aquest cas doncs Naruto i Bleach pujarien a 7,5€, i Cinturó Negre a priori suposo que també, tot i que, no hi ha edició en castellà.

En tot cas agraïr tota la feina que heu fet, amb tot el que us ha comportat, i que podem arribar a bon port.

Joan Navarro dijo...

No deixarem penjada cap col.lecció. El que volia dir es que potser no en podrem publicar més.
La raó de la pujada de preus, malgrat el cost dels materials, es perque les vendes son ínfimes.

Josep dijo...

Bon dia, amb la igualtat de preus vindrà també la igualtat de calendari? És a dir, publicareu Naruto i bleach més ràpid fins a arribar al mateix volum que l'edició castellana?

Gargotaire dijo...

Gràcies per l'aclariment.

Chechi dijo...

Estaria bé que en els últims volums que
imprimiu amb el preu actual (els q es publiquin abans del canvi d'any) afegissiu una nota o aclaració encoratjant a seguir comprant malgrat la pujada de preu per a tots aquells que no s'assebentin de la noticia pel blog (o qualsevol altre mitjà) i s'ho trobin per sorpresa. No agradaria gaire que a causa d'això baixessin les ventes i donessin un empenta final cap al fracàs al manga en català!

Miquel dijo...

Home, estaria bé que si equipareu preus també anivelléssiu els volums. Si Naruto en català es ven menys és perquè molta gent va començar amb l'edició castellana, i els que no prefereixen no esperar-se.